MediFORUM - Türkiye'nin sağlık forumu

Tam Versiyon: Y. Sağlık Hizmetleri Harici ve Sağlık Hizmetleri Personelinin Eş Durumu Tayini
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Yönerge de olur farketmez.

Olmayacaktı. Çünkü uymuyor gene uymuyor
Hocam kusura bakmayın ama en azından kadroları söyledim size bende sizin bilgili olduğunu düşünerekten kafa patlatıyorum. Yönetmeliğe hakim değilseniz kesin hükümlerle konuşmayın lütfen. Bakanlık bizzat kendisi söyledi size sorduğum sorunun aynısına olumlu olacağını söylemişti. Ha bilmediğimden sormadım Bakanlığı da denemek için sormuştum. Teşekkürler yine de daha fazla yormayalım kendimizi.
(07-10-2020, Saat: 15:33)anil.akgun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam kusura bakmayın ama en azından kadroları söyledim size bende sizin bilgili olduğunu düşünerekten kafa patlatıyorum. Yönetmeliğe hakim değilseniz kesin hükümlerle konuşmayın lütfen. Bakanlık bizzat kendisi söyledi size sorduğum sorunun aynısına olumlu olacağını söylemişti. Ha bilmediğimden sormadım Bakanlığı da denemek için sormuştum. Teşekkürler yine de daha fazla yormayalım kendimizi.



Vallahi hocam durum bu. Sizin gibi düşünmediğim için kusura bakmayın. Bakanlık olur dedi ise, söyleyin onlara yapsınlar o zaman. Bakanlık olur dedi ise çözüm aramanıza gerek yok bence.
Sayfalar: 1 2