MediFORUM - Türkiye'nin sağlık forumu

Tam Versiyon: Sağlık bakanlığı Ekip Portal nedir? Nasıl kullanılır?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: logo-red.svg]



Bu uygulama kişisel bilgilerinizi yönetebileceğiniz ve kurum içi sosyal ağlarınızı oluşturabileceğiniz bir platformdur.

Portal üzerinden kullanıcılara, özlük işlemlerini elektronik ortamda takip etme ve izin verdiği ölçüde kariyer bilgilerini çalışma arkadaşları ve/veya vatandaş ile paylaşma, takvim paylaşımı, ileti paylaşımı, konu bazlı grup oluşturma ve gruplar üzerinden etkinlik duyurusu yapma, katılım bildirme, anket oluşturma, kişisel verilerden arınmış olarak vaka paylaşımı, sesli ve görüntülü görüşme gibi işlemler ile kurum içi sosyal ağlarını oluşturma imkânı sunulmaktadır.


Merhaba arkadaşlar, duymuşsunuzdur ancak tekrar bu konuyu da paylaşmak istedim.

Tüm sağlık çalışanlarının kullanabileceği, mobil uygulamasının da olduğu yeni bir platform var artık ekip portal. 

Yıllık izinlerinizi artık buradan isteyecek ve yöneteceksiniz diyen iller dahi var. Ayrıca online eğitimler ve bazı bildirimler de buraya geliyor. En güncel duyuruları da buradan takip edebiliyorsunuz.


Neler yapılıyor kısaca bahsetmek isterim;

E devlet ile giriş seçeneği mevcut, e devlet üzerinden giriş yapabilirsiniz eğer kullanıcı kaydı oluşturmadı iseniz. Ben direk e devlet üzerinden giriyorum zaten sizi yönlendiriyor. 

Mesaj yazma; ana sayfadan mesaj yayınlayabiliyorsunuz, mesaj yayınların mesajlarını okuyabiliyor ve hatta paylaşabiliyorsunuz.

Gruplar; grup kurabiliyor ve kurulu gruplara katılabiliyorsunuz, sağlıkçıdan araba diye grup dahi var:İşte size mediforum olarak biz de bir grup oluşturduk. <<link>>

Duyurular; ana sayfada yer alan duyurular, bakanlığın güncel duyuruları, takip edebiliyor konuları okuyabiliyorsunuz.

Profil ayarlama; profilinize fotoğrafınızı yükleyebiliyor ve bilgilerinizi düzenleyebiliyorsunuz.

Yıllık izin; yıllık izinlerinizi ve raporlarınızı takip edebiliyorsunuz. Pilot olarak başlatılmış ancak izinlerinizi bu uygulama üzerinden talep edebileceksiniz.

Hizmet puanı; hizmet puanınızı görebiliyor, detaylarına bakabiliyorsunuz.

Hizmet belgesi; hizmet belgenizi alabiliyorsunuz, kademe ilerlemelerinizi ve eğitim durum güncellemelerinizi görebiliyorsunuz.

Arkadaş ekleme; tanıdığınız meslektaşlarınızı ekleyebiliyor ve bağlantı kurabiliyorsunuz.

Zimmet; takibini yapabiliyorsunuz.

Çalışma belgesi; talep edebiliyorsunuz.

Takvim; kendinize özel takvim düzenleyebiliyor, notlar alabiliyorsunuz.



Gelişmeye devam eden bir uygulama ve oldukça fazla seçeneği ile siz sağlık personellerine hizmet edecek güzel bir uygulama bakanlık tarafından sunulmuş durumda. Henüz gelişme aşamasında olduğundan eksiklikleri var.

Benim sizin ile paylaşma amacım, yıllık izin, rapor, hizmet puanı, hizmet dökümü, eğitim bilgilerinizin işlenip işlenmediği gibi durumlara bakabilmeniz açısından oldu. Sorularınızı yorum olarak yazabilirsiniz.