MediFORUM - Türkiye'nin sağlık forumu

Tam Versiyon: Evde sağlık hizmetleri Ankara
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.

Ankara Evde Sağlık Hizmetleri
[Resim: 1.jpg]



Evde sağlık hizmetleri giderek artan ihtiyaçtan dolayı oldukça popüler olmaya başlarken gerek belediyeler gerek sağlık bakanlığı da bu hizmeti vermeye başladı.


Ancak bu hizmetin kimlere verileceği nasıl verileceği ve bu hizmetin prosedürleri o kadar fazla ki, evde bakıma ulaşmak bazen zaman alabiliyor...


Mediforum ANKARA ekibi olarak alanında deneyimli sağlık çalışanları tarafından evde hasta bakımı, sağlık hizmeti veren meslektaşlarımız ile iletişim kurup bu konuda ihtiyacı olanlara referansımız ile hizmet sağlamayı amaçlıyoruz.




Hizmetler neler?

Hizmetler konusunda bir liste yapmak istemiyoruz, ancak elimizden geldiğince 10 yıldan fazla deneyime sahip sağlık çalışanları ile her türlü hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Ulaşmanız yeterli.

Ancak yaptığımız bazı işlerden örnekler vermek isteriz;




Yara bakımı
[Resim: Advanced-Wound-Care-Market1.jpg]
Evde yara bakımı oldukça karmaşık olabiliyor. Pansumanlarınızın uzman kişiler tarafından yapılması ve yaranızın durumunun gözlemlenmesi gerekebiliyor. 

Bu tür büyük yara bakımları hastaneye gelip gitmenizi gerektiriyor. Siz evinizden çıkmadan bizler gelip yaranızın pansumanını yapabilir, yaranızın takibini yapabiliriz.





Yatak yarası bakımı

[Resim: Bed-Sore-Stage-Photo.jpg]



Yatak yarası, özellikle yatağa bağımlı hastalarda meydana gelen. Yönetimi özen, deneyim ve bilgi gerektiren yaralardır. Hastanın rahatını oldukça olumsuz etkiler. Bu yaralar ile başa çıkmak için uzman bir bakım gerekir. Bu hastaların sürekli hastaneye gelebilmeleri sorun olduğundan yatak yarası bakımını da ekibimiz evinizin rahatlığında yapabilir.


Ostomi bakımı

[Resim: IMD_ostomy_pouch_EN.png?renditionid=21]


Ostomi, ileostomi bakımları, değiştirilmesi ve bunların eğitimi gibi konularda gene alanında deneyimli ekibimiz tarafından hizmet verilmektedir. Bu tür hastalar ile aktif çalışan ekibimiz sizi anlar ve bakım konusunda yardımcı olur. 




Evde enjeksiyon 

[Resim: Injection-1.jpg]
Gelelim korkulu rüyanız enjeksiyona, bu konuda da ekibimiz ev rahatlığında enjeksiyonlarınızı yapabilir. Hangi hastanede olacağım? nereden barkod alacağım, temiz bir sedye bulabilecek miyim?, acaba hemşirenin eli hafif mi? bunları düşünmenize asla gerek kalmayacak...



Evde serum

[Resim: 1469521615639.jpg]

Evde serum tedavisi olur mu? Evet zaman zaman oluyor. Bu konuda da ekibimiz gelir, damar yolunuzu açar, serumunuzu takar, bitene dek bekler, serumunuzu çıkarır.....

Evde enjeksiyon ve evde serum için yazılı reçetelerinizin olması gerektiğini lütfen unutmayın.



Bunların yanı sıra; kan alma, sonda takma çıkarma gibi sağlık hizmetlerinde yanınızdayız.

Bu konuda bilgi ve randevu almak için; 0506 370 16 04