MediFORUM - Türkiye'nin sağlık forumu

Tam Versiyon: Triip Miles; yeni nesil seyahat facebook'u
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: app-img-28590384f1aa82d86d6c729573dd219a.png]



Merhaba bu yazımda sizlere çok çok yeni olan bir uygulamadan bahsetmek istiyorum.


Seyahat uygulaması Triip Miles;


Hem seyahatlerinizi planlıyorsunuz, hem kazanıyorsunuz. Kazanmak kısmı biraz uçuk gelebilir ancak uygulamanın seyahat konusunda yenilikçi yaklaşımı oldukça ilgi çekici.


Biraz detaylara bakalım.



En hızlı büyüyen blockchain seyahat işbirliği

Coin hayatımıza istemesek dahi giriyor. Bu seyahat uygulaması da kendi kripto parasına sahip, size hem bu paradan kazandırmak hem de bunları uygulama üzerinden harcamak ve aynı zamanda işbirliği yaptığı firmalar aracılığı ile indirim sağlamak istiyorlar. Adına da sürdürülebilir seyahat diyorlar.




Otel rezervasyonu

[Resim: services-2-f7a84a75e82742ce4e301af55b266142.png]

[Resim: services-1-0882d382fa742da643fe36a04f16b787.png]


  • 6,2 milyondan fazla ev, daire ve kalacak diğer benzersiz yerler dahil olmak üzere 28 milyondan fazla rapor edilen konaklama listesi.
  • En iyi fiyattan daha iyi
  • Booking.com ve Agoda'dan büyük envanter
  • TriipMiles ile kolayca rezervasyon yapın




Trip - Daha Adil Bir Seyahat Ekonomisi


Triip, hizmet sağlayıcılar ve müşteriler arasında doğrudan etkileşime izin veren blok zinciri etkin bir seyahat platformudur. Özel bir jeton, Triip Miles veya TIIM kullanan Triip, seyahat edenler ve onlara hizmet edenler arasında daha fazla şeffaflık, güvenlik ve daha düşük maliyetli işlemler sağlayan bir ağdır.



Eski, modası geçmiş seyahat ekonomisi

Mevcut seyahat ekonomisi sadece sürdürülemez olmakla kalmıyor, aynı zamanda seyahat işletmesi sahipleri ve çalışanları, OTA'lar ve gezginlere katılan sınırlı sayıda oyuncuya da sahip.


Bu seyahat işletmeleri şu anda Google'da aynı anahtar kelimeler, Facebook'ta aynı hedef kitle ve içerik sitelerinde aynı banner reklamlar için rekabet ediyor. Büyük şirketler, bu dijital yarışında web varlıklarını optimize etmek için yüz milyonlarca dolar harcıyor.



Bu verimsizliğin anahtarı veri ve görünürlüktür. Pazar erişimi isteyen bir tedarikçi, hizmetlerini müşterilere ulaşmak için gerekli olan değerli tüketici verilerini tutan bir arama motoru devi veya sosyal medya ağında listelemelidir. Vaat ettikleri değer, ağlarında temsildir, ancak seyahat tedarikçileri, reklam etkileşimlerinde potansiyel müşterilere tam olarak nasıl sunuldukları üzerinde çok az kontrole sahiptir ve markalarının benzersizliğini ve değerini kaybeder.



Çözüm olarak Blockchain

Geniş bir çözüm olarak akıllı sözleşmeler : Bir seyahat rezervasyon hizmeti olarak blockchain, müşteriler için daha iyi işlemler oluşturmamıza yardımcı olur. Para birimi olarak blok zinciri kullanarak daha hızlı, daha şeffaf ve daha ucuz satın alma ve rezervasyonlar mümkündür. 



Gezi Hakkında

2014 yılında kurulan Triip Protokolü, Triip Pte tarafından doğdu. Ltd – Singapur Turizm Kurulu tarafından lisanslanmış bir çevrimiçi seyahat şirketidir. 229 ülkede 29 milyondan fazla oda ve 6.000'den fazla yerel rehberle faaliyet gösteriyoruz.



Kısaca Proje

Yeni bir seyahat ekonomisi. Triip, bir ana bilgisayar alanı görevi görür ve bir zeka ekonomisi yaratan bir blok zinciri ağı kullanır. Triip aracılığıyla hizmet satın alan yolcular, açıklamalarını ek hizmetler satın almak için kullanabilecekleri kripto para birimimiz TriipMiles ile ödüllendiren bir sistemde seyahat planlarını paylaşmaya (ve onları gizli tutmalarına izin verilir) teşvik edilir.

Hizmet sağlayıcı tarafında, firmalar, daha iyi bir müşteri deneyimi sunabilecek bitişik seyahat hizmetlerini bildirerek pazar içgörülerini paylaşmaya teşvik edilir. Başarılı müşteri adayları TriipMiles ile ödüllendirilir.

İster gezginden firmaya ister firmalar arasında olsun, veri ve içgörülerin paylaşılması not edilir ve açık, şeffaf bir seyahat platformu oluşturmak için TriipMiles ile ödüllendirilir.

Triip Protokolü, gezginlerin seyahat hizmetlerini bulması ve satın alması için bir pazar yeri sağlayan bir tür çevrimiçi seyahat aracısı olarak hareket eder.
Ancak bu, işlevlerinin yalnızca bir öğesidir. Aynı zamanda, Triip Protokolü ortakları olarak daha iyi bir seyahat ekonomisi inşa etme taahhüdünü gösteren seyahat firmalarının, gezginlerle daha hızlı ve kişisel bir etkileşime sahip olabileceği bir alandır.



Paylaşımlarınızı bu uygulama üzerinden yaparak kazanç elde edebilir ve bu kazancınızı gelecek seyahatlerinizde harcayabilirsiniz.

Henüz çok ilgisini çekmese de ilerde gezi blogcularının da ilgisini çekecektir. 

Uygulama benim ilgimi çekti.



Uygulamayı incelemek için link.

Ayrıca bu linkten üye olanlar 11 TIIM kazanacaklar. 

LİNK