MediFORUM - Türkiye'nin sağlık forumu

Tam Versiyon: 40 bin yeni sağlıkçı alımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
40 bin yeni sağlıkçı alımı ne zaman yapılacak? Erdoğan'dan açıklama!

[Resim: 40_bin_yeni_saglik_personeli_mujdesi_h71461_b833a.jpg]


Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 8 Kasım tarihinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan yaptığı açıklama ile atama bekleyen sağlıkçılar için de müjdeli gelişmeyi duyurdu. 


Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada 40 bin yeni sağlık personeli ataması yapılacağını duyurdu. 

Erdoğan açıklamasında "Türkiye salgınla mücadelesine dünyadaki gelişmeleri yakından takip ederek başarıyla devam etmektedir. Salgın yeni dalgalar halinde ilk dönemdeki öngörüleri aşarak insanlığı tehdit etmeyi sürdürüyor. Türkiye olarak en büyük avantajımız kritik her alanda son 19 yılda sağlık alanında çok güçlü bir altyapıyı kurmamızdır. Bu sayede rahatça ihtiyaçlarımızı karşılayabildik. Sağlık hizmetlerinde herhangi bir krize fırsat vermedik, vermeyeceğiz. Özellikle hastanelerde sunulan hizmetlerde elbette bazı aksaklıklar olabilir, bunların da önüne geçmek için çalışacağız. Salgın tedbirlerinin yol açtığı sıkıntıları da normalleşme dönemi ile büyük ölçüde geride bıraktık. Okullar kapanacak mı tartışması da artık sona ermeli. Okullardaki yüz yüze eğitim kesinlikle devam edecektir. Salgını ülkemizin gündeminden tamamen çıkarana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Kapanma döneminde verdiğimiz desteklerle vatandaşımızın telafi edilemez sorunlar yaşamasının önüne geçtik. Sağlık bakanlığımıza bu vesileyle 40 bin personel alımı yapılacak" dedi