MediFORUM - Türkiye'nin sağlık forumu

Tam Versiyon: Kitap; Hızlı EKG yorumu, Dale Dubin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: hizli-ekg-yorumu.jpg]



EKG, öğrenmesi zor bir konu olmuştur sağlık çalışanları için, bu kitap o kadar anlaşılır ki EKG'yi oldukça zevkli hale getiriyor.

Tüm konular kitap içerisinde sürekli tekrar edilerek pekiştiriliyor. Bunun yanında kitap size bazı sayfalarda boşluk doldurma şeklinde öğrenme de sunuyor.

Sağlık çalışanlarının en azından temel ritimleri tanımaları gerekiyor, bu bağlamda önerilebilecek en güzel EKG kaynağıdır.

Kitap bilgisi;

DUBİN,HIZLI EKG YORUMU; klasik bir kaynak kitaptır. Günümüz EKG kitapları arasında en popüler ve en çok atıfta bulunulan kaynak durumundadır. 46 ayrı dilde baskısı yapılan kitap; otuzbeş yılı aşkın süredir en çok satan EKG kitabı olma özelliğini korumaktadır.

Evet ! Doğru kitaba sahip oldunuz...

Hızlı Ekg Yorumu; klasik bir kaynak kitaptır. Günümüz EKG kitapları arasında en popüler ve en çok atıfta bulunulan kaynak durumundadır. 46 ayrı dilde baskısı yapılan kitap; otuzbeş yılı aşkın süredir en çok satan EKG kitabı olma özelliğini korumaktadır.

Kitabın bu en yeni baskısı, her baskı ile yeniden güncellenmiştir. Resim-tablolar ve interaktif akış ile konular hızlı ve kolay anlaşılır hale getirilmiştir.

EKG değerlendirmesinin öğrenilmesi sürecinde okuyucu, kardiyak fizyolojiyi derinlemesine kavramaktadır. Ezberleme yerine anlama ön planda tutulmuştur. Bu nedenle okuyucu ömür boyu kullanacağı pratik bilgileri hızla edinebilmektedir.

Kitabın benzer isimli taklitlerinden sakınınız.

Kitabın ismindeki hızlı ve yorum sözcüklerini başlığında bulunduran pek çok taklit EKG kitabı sizi aldatmasın.

Yalnızca tek; Hızlı Ekg Yorumu kitabı vardır.