You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kitap; Tüm yönleri ile acil tıp, Zeynep KEKEÇ 2013

Kitap; Tüm yönleri ile acil tıp, Zeynep KEKEÇ 2013

Genel müdür
Kitap; Tüm yönleri ile acil tıp, Zeynep KEKEÇ 2013
[Resim: Tum-Yonleriyle-Acil-Tip-Tani-Tedavi-ve-U...itabi-.jpg]



Alıntı:Değerli Arkadaşlar,

Acil tıbbı, tüm yönleriyle tanı, tedavi ve uygulamalar açısından irdelediğimiz kitabımızın, üçüncü ve genişletilmiş basımını sizlerle paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayım.

İlk iki basımı büyük ilgi gören ve acil tıbbi bilgiye ihtiyaç duyanlar için bir eksikliği giderdiğini düşündüğümüz kitabımız; okurlardan ve yazarlardan gelen öneriler doğrultusunda, yeni bölümlerle zenginleştirilip güncel bilgilerle yenilendi.

Acil tıbba gönül vermiş ve alanında uzman birbirinden değerli meslektaşlarımın katkılarıyla hazırlanan ‘ Tüm Yönleriyle Acil Tıp ’ kaynak kitabında, acil tıbbi yaklaşım güncel bilgiler eşliğinde özenle hazırlanmış ve acil tıbbi bilgiye ihtiyaç duyan tüm bireylerin yararına sunulmuştur.




Gene acil alanından farklı bir acil kitabı; Tüm Yönleriyle Acil Tıp Tanı Tedavi ve Uygulama Kitabı.


Kimine göre harika bir kitap, kimine göre eksik yanları var.....


Daha anlaşılır geldi bana.. 

Bu kitabı da pdf şeklinde isteyenler bu mesaja cevap yazsınlar öm atarım elimde var.
ANKARA da evde hemşirelik ve hastanede VİP hemşire refakati hizmeti almak için bu linke tıklayarak telegram gurubundan bilgi alabilirsiniz. Vip refakat ile il dışı dahil kişiye özel her türlü hizmetimiz mevcuttur. 
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren MediFORUM - Türkiye'nin sağlık forumu sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.